Unul dintre cele mai importante momente din cadrul unei nunti este prezentarea tortului.Pentru ca acest moment special sa fie unul memorabil am folosit "fumul greu" si luminile ambientale
Prezentarea tortului
18 martie 2016
Arată toate

Culorile anului 2016 – ROZ CUARȚ și ALBASTRU SENIN

Culorile anului 2016

O abordare mai calda/ calmă a culorilor pentru 2016. Pentru prima oara, o combinație între două nuanțe: Roz Cuarț și Albastru Senin sunt alese ca și culoarea Pantone a anului.

Pe măsura ce clienții caută auto-cunoașterea și bună-starea ca și antidot pentru stresul zilelor noastre, culorile calde care te îți oferă liniște și siguranță vin din ce în ce mai mult în atenția noastră. Aduse împreună, Roz Cuarț și Albastru Senin demonstrează un sens al echilibrului între un ton cald al trandafirului și albastrul liniștit, reflectând bunăstarea și un sentiment liniștitor de ordine și pace.

Combinația prevalentă de Roz Cuarț cu Albastru Senin modifică concepțiile tradiționale privitoare la regulile de asociere a culorilor.

În multe părți ale lumii în care trăim, observăm o încețoșare a genului în asocierea cu mediul modei, lucru care a avut impact asupra trendurilor în culoare în orice arie de design.

Deci, care este culoarea Pantone a anului?

O selecție simbolică a culorilor , un instantaneu color a ceea ce este contemporan cu noi, care servește ca și expresie a unei atitudini.

Pentru prima dată Institutul Pantone introduce două nuanțe, Roz Cuarț Roz și Albastru Senin, ca și culoare a anului 2016. Roz Cuarț este o culoare convingătoare dar, totuși, blândă care transmite compasiune. Albastru Senin este o culoare ușoară ca aerul, ca și nemărginirea cerului albastru de deasupra noastră, aducând relaxare și liniște chiar și în cele mai turbulente perioade.

Atât pe suport dur sau ușor, combinația între Roz Cuarț și Albastru Senin aduce calm și relaxare ca și sentimente. Atrăgătoare pe orice material, mat, metalic sau lucios, unirea curajoasă de culori se asortează ușor cu alte tonuri medii, chiar cu verde sau purpuriu, maron bogat și toate nuanțele de galben și roz. Poți adăuga argintiu pentru sclipiri deosebit de frumoase.

 

Perechi pentru culorile anului 2016

Perechi pentru culorile anului 2016

Sursa: INTRODUCING ROSE QUARTZ & SERENITY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *